The Woman 2011 720p



The Woman 2011

BRRip 720p Yify

Ελληνικοι υποτιτλοι


Eίδος:Drama, Thriller, Crime, Horror
Σκηνοθεσία:Lucky McKee
Ηθοποιοί: Pollyanna McIntosh,Carlee Baker,Shana Barry,Marcia Bennett,Angela Bettis,Sean Bridgers
Country: USA

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος ανακαλύπτει στο δάσος μία γυναίκα, την τελευταία εναπομείνουσα μιας άγριας φυλής, με ζωώδη ένστικτα και την φέρνει στο σπίτι του για να την εξημερώσει, θέτοντας έτσι τις ζωές της οικογένειάς του σε κίνδυνο.Μία οικογένεια φαινομενικά κανονική αλλά κατά βάθος διεστραμμένη, ζώντας υπό το αυστηρό βλέμμα ενός πατέρα δικτάτορα. Ενώ πατέρας και γιος έχουν μετατρέψει την γυναίκα σε σεξουαλικό αντικείμενο όπου ασελγούν επάνω της και την βασανίζουν, οι δύο κόρες της οικογένειας αντιδρούν σε όλη αυτήν την παράνοια και την ελευθερώνουν.Και τότε θα αρχίσει η εκδίκηση της Γυναίκας, η οποία αν και με πρωτόγονα ένστικτα καταλαβαίνει ποιος ήθελε το κακό της και ποιος την βοήθησε να γλιτώσει….

Μία ταινία ανατρεπτική και αμφιλεγόμενη που σόκαρε τα πλήθη κατά την προβολή της στο φεστιβάλ του Sundance το 2011, και κάποιοι δεν άντεξαν την βιαιότητα και την θέα της ωμής βίας και έφυγαν από την κινηματογραφική αίθουσα. Παρόλα αυτά όμως η ταινία διακρίθηκε σε πολλά φεστιβάλ ανάμεσα τούς και σε αυτό του Τορόντο. θρίλερ για γερά στομάχια και για γερά νεύρα … που απεικονίζει με σκληρές και βίαιες εικόνες την βάρβαρη και σαδιστική πλευρά ενός παρανοϊκού ανθρώπου .Το εξαιρετικό καστ που απαρτίζει την ταινία την απογειώνει και το πρωτότυπο σενάριο της σε κεντρίζει από την αρχή το ενδιαφέρον και σε κάνει να αναρωτιέσαι ποίος είναι τελικά ο άγριος η γυναίκα ή ο «πολιτισμένος» άντρας?
Η ταινία σε σκηνοθεσια του Λάκι Μακί γνωστός από τo film"May" σίγουρα θα συζητηθεί αφού ακουμπά ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και απεικονίζει μια φαινομενικά δυσλειτουργική οικογένεια όπως και ο «Κυνόδοντας», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το κοινωνικό υπόβαθρο και τις οικογενειακές αξίες αλλά και τον ρόλο και την θέση της γυναίκας σε μια κοινωνία όπου τα δυο φύλλα αντιμετωπίζονται εντελώς διαφορετικα.

Προσοχή στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “skip ad” πάνω και δεξιά

Μπορείτε να τη δείτε online χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα εδώ  



Κατεβάστε μέσω τορρεντ

Ελληνικοι υποτιτλοι 


Οτιδήποτε πρόβλημα έχετε μπορείτε να δείτε τη σελίδα "πληροφορίες" εδώ
Δείτε εδώ πως να κατεβάζετε από τη zettahost χωρίς να έχετε ανένα πρόβλημα.
Μοιράσου το με τους φίλους σου ! :

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου


ριξτε μια ματια..

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Moviez Scene - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger